KONKURRENCE: VIND CHOKOLADE, KAFFE OG TE FRA CHOKODAYS

Geposted von Donovan Bartlett am

 

Vi har stablet en rimelig lækker konkurrence på benene, hvis vi selv skal sige det! I samarbejde med Chokodays.com har en heldig læser mulighed for at vinde en pakke fyldt med kvalitetschokolade, kaffe og te. Den indeholder både Kusmi,Vahlrona, Simply Chocolate, chokosmørepålæg fra Kudsk, Friis Holm, Chokodays’ egen gourmet-kaffe og sindsygt lækre chokoladeovertrukne skumfiduser fra Baru. De fik hurtigt ben at gå på herhjemme! Kaffen kværnede vi og brugte i vores stempelkande i lørdags, og den smagte og duftede også virkelig godt. Og så er al chokoladen i den ypperste kvalitet, det er sjovt hvor forskelligt god mørk chokolade kan smage. Lidt ligesom med vin og kaffe. Så vedkommende kan godt glæde sig til lidt selvforkælelse.

 

Opdatering: Koden sidseloglasse giver 15% rabat på alle produkter på siden undtagen kategorien “Christmas pre-orders” :)

For at deltage i konkurrencen skal man hoppe ind forbi Chokodays og kigge på deres sortiment, linke til det produkt man helst vil prøve, og så trækker vi en vinder blandt deltagerne om fem dage. Husk at oplyse mailadresse! :)